Rukometašice ugrabile nove bodove

rukometašiceU 6.kolu 1.HRL rukometašice ŽRK Dugo Selo ’55 slavile su u subotu 24. listopada na domaćem terenu protiv ekipe Zrinskog iz Čakovca, rezultatom 28:26 (15:15). Sami početak ponudio je izjednačenu utakmicu, a do prvog vodstva Dugo Selo dolazi u 15. minuti kada odlaze na +2 (8:6), a samo dvije minute nakon toga penju se na +3 (10:7). Prednost su držale do zadnje tri minute prvog poluvremena kad gošće izjednačavaju na 15:15. U drugi dio kreću grčevito, a gošće to koriste, naročito šanse sa 7 metara kojih je dosuđeno čak 7 u njihovu korist. Usprkos tome djevojke se ne predaju, a u 51.minuti okreću rezultat u svoju korist, a u 58. minuti imaju sigurnijih +2 (27:25). Gošće brzo smanjuju šutom s krila, a točku na “i” stavlja najefikasnija domaća igračica Pavković šutom izvana za konačnih +2 (28:26).

„Ovo je bila vrlo važna utakmica za nas gdje smo imali samo jedan cilj, a to je pobjeda i osvajanje novih bodova. Iako je utakmica bila izjednačena, na kraju smo svojom željom i borbenošću došli do zasluženih bodova“, izjavila je Mara Budić. Sljedeća utakmica je na rasporedu 31.10./01.11. kada ih u još jednoj važnoj utakmici čeka gostovanje u Bjelovaru protiv istoimenog domaćina.

Sastav:

Andrea Pavković (8), Lucija Marjančić (7), Valentina Čamber (6), Anamarija Galić (2), Sandra Remenar (2), Josipa Đurak (1), Ines Lisjak (1), Josipa Grebenar (1), Ivana Kirin, Ana Radovac, Marina Slišković, Josipa Bebek, Ana Marija Peti, Adriana Ivančan. Obrane: Mara Budić (14), Inga Presker (4).

I.Vodanović, ŽRK Dugo SeloSkip to content