Sajam antikviteta u Dugom Selu – lijepi i očuvani predmeti privukli brojne Dugoselce

Lijepa, sunčana subota 14. travnja izmamila je brojne Dugoselce u šetnju centrom grada. Jedan od dobrih razloga bio je i Sajam antikviteta u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo.
U Kolodvorskoj ulici, u prolazu pored Male galerije, moglo se pronaći štošta po prihvatljivim cijenama. Pažnju posjetitelja zaokupljali su stari satovi, nakit, lijepo posuđe i predmeti od srebra, keramike, porculana i kristala, stilski namještaj, knjige, umjetničke slike i grafike, plakati, fotoaparati i još mnogo drugih starinskih i unikatnih predmeta. I sve to u ležernoj atmosferi uz nezaobilazno cjenkanje i zanimljive priče o prošlosti pojedinih predmeta.
Svi ljubitelji starina koji su propustili današnji, priliku za razgledavanje , kupnju, ali i razmjenu, imaju i sljedeće subote 21. travnja, kada će se sajam održati u sklopu 8.sajma cvijeća. Prodajni prostor dobiva se i dalje bez najma, a Pučko otvoreno učilište poziva sve koji žele sudjelovati da se jave na broj telefona 099 23 99 400.Skip to content