ŠTO SE ČITA PREKO LJETA U GRADSKOJ KNJIŽNICI DUGO SELO?

Nekima je idealno vrijeme za čitanje jesen ili zima kada je ružno vrijeme, dok drugi drže da je upravo ljeto i godišnji odmor vrijeme kad će se pročitati najviše stranica omiljene literature. A za godišnji odmor čitatelji će se naravno nastojati opskrbiti i literaturom koja ne zamara previše misli. Treba skupiti snagu za nove radne pobjede nakon godišnjih odmora.

Svakako najčitaniji autor ovih mjeseci jest norveški pisac krimića Jo Nesbo. Njegovo romani čini se kao da oduzimaju dah ljubiteljima napetih stranica.

Pravo malo iznenađenje čitanosti jest roman „Delirij“ mlade Amerikanke Lauren Oliver. Neobičan je to roman o bliskoj budućnosti kada znanstvenici žele iskorijeniti ljubav kao smetnju normalnom djelovanju ljudskog društva. Ali je li moguće iskorijeniti ljubav?

Visoko na listi čitanosti su i brojni naslovi spisateljice povijesnih romansi Jane Feather kao i neuništiva kraljica krimića Agatha Christie.

Zato, ako volite čitati na godišnjem odmoru, bilo na plaži, bilo u lavoru ako nemate za plažu, navratite, bit će uvijek za svakoga ponešto.

P.T.Skip to content