Stožer civilne zaštite Grada Dugog Sela od danas informira javnost i putem YouTube kanala

U cilju što kvalitetnijeg, bržeg i činjeničnog informiranja i obavješćivanja dugoselske javnosti i građana Grada Dugog Sela Stožer civilne zaštite Grada Dugog Sela od danas je pokrenuo video-priloge koji će se moći pogledati na YouTube kanalu DugoSelo TV.

Radi se o novom, dodatnom, načinu komuniciranja dugoselskog Stožera civilne zaštite s javnošću koji će se, prema njihovim najavama, stvarati na tjednoj bazi, i do nekoliko puta. Ujedno, Stožer civilne zaštite Grada Dugog Sela i dalje će sve upute i obavijesti vezane uz epidemiološku situaciju, kao i iz svih područja djelovanja, objavljivati i putem lokalnih medija Dugoselske kronike i Zabavnog radija.

U prvom prilogu javnosti su se obratili načelnik Stožera Nikola Tominac, ujedno zamjenik gradonačelnika, zamjenica gradonačelnika Jasminka Kokot Bambić te gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian upoznavši javnost s tekućim konkretnim mjerama, odlukama koje su na snazi, izdavanjem propusnica te aktualnim stanjem i brojem zaraženih na području grada.

Link za video prilog Stožera civilne zaštite Grada Dugog Sela:

https://www.youtube.com/watch?v=ZNQjXXTycDwSkip to content