Sutra 9. likovna radionica i izložba na otvorenom „U susret Uskrsu“ u Perivoju grofova Drašković

Tradicionalna gradska manifestacija, deveta po redu, Likovna radionica ukrašavanja pisanica i izložba na otvorenom „U susret Uskrsu“  u Perivoju grofova Drašković, počinje sutra 8. travnja u 10 i 30 sati. Organizator je TZ Dugo Selo, voditeljica projekta Ariella Melić. Kistove, boje i druge materijale za ukrašavanje pripremile su 23 skupine, broj sudionika je 550.
Za najuspješnije umjetnike tu su nagrade i pehare, glavna nagrada je jednodnevni izlet. Tko je bio najbolji, saznat će se u 13 sati. Posjetitelje očekuje dobra zabava, u 12 sati počet će besplatna lutkarska predstava „Šuma Striborova“ u izvedbi razreda Marije Sekur iz OŠ „Josipa Zorića“. Kako doznajemo, oformljeni su i timovi koji će se okušati u uskrsnim igrama poput koturanja ili nošenja jaja u žlici. Vrijeme bi trebalo biti blagonaklono, očekuje se Sunce koje će povremeno ukrašavati srebrnakasti oblaci.
Napomena: Ukoliko ova vremenska prognoza prevari (a nadajmo se da neće), manifestacija će se odgoditi za dan kasnije. Ako opet bude loše vrijeme, sudionici će pisanice napraviti u svojim ustanovama i donijeti u park.Skip to content