Sutra otvorenje 6. Anđelek festa u Dugom Selu u Gradskoj sportskoj dvorani

Božićni sajam 6. Anđelek fest u Dugom Selu održat će se 9. i 10. prosinca 2017. godine u Gradskoj sportskoj dvorani, Đ.Dubenika 2, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo, Turističke zajednice Grada Dugog Sela i Grada Dugog Sela, Sportskog centra, a pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije. Otvorenje Sajma je u subotu 9. prosinca u 10 sati. Manifestacija je dvodnevna, radno vrijeme je od 10 do 20 sati. Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a posjetiteljima će svoj asortiman predstaviti tridesetak izlagača. Osim glavnog motiva anđela, u ponudi su i drugi prigodni božićni, unikatni ukrasni predmeti, prikladni za poklone i trajnu uspomenu. Organizatori su i ove godine pripremili bogat program: besplatne kreativne radionice za djecu; igraonice; mađioničara, glazbeno-scenske nastupe; nagradne igre; zajedničko kićenje bora; izložbe dječjih radova te još pokoje iznenađenje. Brojni su nastupi predviđeni na pozornici, nezaobilazno program uljepšavaju djeca iz vrtića, škola, sporstkih i plesnih klubova… U subotu u 18 sati pjevat će popularni „hvarski slavuj“ Dino Petrić uz zajedničko kićenje bora i Vesele karaoke. Također, puštat će se lampioni, akcija je humanitarnog karaktera – svjetlo za Patrika. Atraktivan program organizator je pripremio za nedjelju 10. prosinca i na klizalištu gdje će nastupiti Klizački klub Medo sa spektaklom na ledu „Neobična ledena čarolija“ u 18 sati, a prije toga održat će se 2.Urnebesne igre na ledu (natjecanje ekipa u hokeju, povlačenju užeta, čišćenju dvorišta) sve na Ice Cool Korneru. Klizalište je otvoreno, u organizaciji Sportskog centra.
Ulaz na Sajam kao i sve točke programa su besplatni. Dođite s krilima ili bez njih. Dugoročna prognoza, kakve god vremenske prilike bile, najavljuje dobru zabavu i pozitivnu atmosferu.

SUBOTA 9.12.

10,00 SVEČANO OTVORENJE
OD 11,00 BOGAT GLAZBENO-SCENSKI PROGRAM (nastupi najmlađih talenata s ovog područja-škola, vrtića, plesnih klubova, KUD-ova)
RADIONICA ZA DJECU „ŠEĆERNI UKRASI ZA BOR“
16,30 KIĆENJE BOROVA UZ KARAOKE, PLES I BROJNA IZNENAĐENJA (voditelj Irinej Mucak)
18,00 KONCERT DINE PETRIĆA (The Voice of Croatia)
20,00 PUŠTANJE LAMPIONA-HUMANITARNA AKCIJA ZA PATRIKA
21,00 DISCO VEČER NA LEDU

NEDJELJA 10.12.

11,00 PREDSTAVA ZA DJECU „SNJEŽNA STAZA“
OD 12,00 BOGAT GLAZBENO-SCENSKI PROGRAM (nastupi najmlađih talenata s ovog područja-škola, vrtića, plesnih klubova, KUD-ova)
16,00 URNEBESNE IGRE NA LEDU (ekipe se natječu u hokeju, povlačenju užeta, „čišćenju dvorišta“)
18,00 SPEKTAKL BAJKA NA LEDU – „NEOBIČNA LEDENA ČAROLIJA“

– klizalište Dugoselski ICE COOL KORNER
– do dvorane vozi veseli vlakić BUBI
– KUŠLEC VUGLEC – poljubite se ispod imele
– igraonice za djecu
– bogata gastronomska ponuda

Očekuje vas preko 30 izlagača koji u svojoj ponudi imaju poklone baš za ispod bora, za svakog ponešto s time da su glavni motivi upravo anđeli. Dođite i napunite se pozitivnom, anđeoskom energijom pred najljepše doba godine.

Kako je bilo lanjskih godina pogledajte u fotogaleriji na
http://www.dugoselska-kronika.hr/andjelekfest/Skip to content