Sutra počinje 5. Anđelek fest

Sutra, 9. prosinca, počinje 5. Anđelek fest u Dugom Selu. Tradicionalna sajmena manifestacija trajat će dva dana 9. i 10. prosinca 2016. godine u Gradskoj sportskoj dvorani, Đ.Dubenika 2. Održava se u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo, suorganizatora Turističke zajednice Grada Dugog Sela, a pod pokroviteljstvom Grada te Zagrebačke županije. Svečano otvorenje Sajma najavljeno je u 14 sati.
Manifestacija je dvodnevna, prvi dan radno vrijeme je od 14 do 20 sati, a u subotu od 9 do 20 sati. Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a posjetiteljima će svoj asortiman predstaviti tridesetak izlagača. Osim glavnog motiva anđela, u ponudi su i drugi prigodni božićni, unikatni ukrasni predmeti, prikladni za poklone i trajnu uspomenu. Organizatori su i ove godine pripremili bogat program: besplatne kreativne radionice za djecu; igraonice; glazbeno-scenske nastupe; nagradne igre; zajedničko kićenje bora; izložbe dječjih radova te još pokoje iznenađenje. Brojni su nastupi predviđeni na pozornici – dolaze popularni Mario Petreković i Damir Kedžo. Klincima će se predstaviti i Dječji zbor Samoborček. Atraktivan program organizator je pripremio i na klizalištu gdje će nastupiti Zagrebačke pahuljice, najpoznatiji klub sinkroniziranog klizanja u ovom dijelu Europe. Pahuljice će na dan nastupa u Dugom Selu proslaviti 19. rođendan. Klizalište je nedavno otvoreno, u organizaciji Sportskog centra.
Ulaz na Sajam kao i sve točke programa su besplatni. Dođite s krilima ili bez njih. Dugoročna prognoza, kakve god vremenske prilike bile, najavljuje dobru zabavu i pozitivnu atmosferu – taman onakvu kakva treba biti pred najljepše doba godine.
http://www.andjelekfest.dugoselska-kronika.hr/Skip to content