Svečana dodjela priznanja za automobiliste – sezona 2015.

U Zagrebu je 12. veljače održana svečana dodjela priznanja za najuspješnije automobiliste i kartingaše za ostvarene rezultate na natjecanjima Prvenstva Hrvatske u natjecateljskoj sezoni 2015. godini. U prekrasnom ambijentu Kristalne dvorane hotela The Westin svoje mjesto među laureatima Hrvatske imali su i vozačice i vozači AMK Dugo Selo, pa smo s ponosom zabilježili par fotografija koje i ove godine ispisuju stranice povijesti hrvatskog automobilizma.
“Ponosimo se rezultatima svakog pojedinog našeg natjecatelja, a oni koji su bili najuspješniji u protekloj godini, večeras su i zasluženo primili nagrade za svoj trud i uspjehe. Svi već s nestrpljenjem očekujemo start nove sezone i lov na nove odlične rezultate.” – istaknuo je naš sportski direktor Hrvoje Čižmek dok je primao priznanje za osvojeno 3. mjesto Prvenstva Hrvatske u kategoriji klubova.
A da slike ne bi morale govoriti 1000 riječi, predstavit ćemo vam naše slavodobitnike:
Sandra Martić – prvakinja Hrvatske u disciplini A07 – ocjensko spretnosne vožnje
Petar Blažičko – prvak Hrvatske u juniorskoj konkurenciji u disciplini A07 – ocjensko spretnosne vožnje
Mirela Stern – viceprvakinja Hrvatske u disciplini A09 – autoslalom
Dijana Kuprešak – viceprvakinja Hrvatske u disciplini A07 – ocjensko spretnosne vožnje
Gian Karlo Ciglar – juniorski viceprvak Hrvatske u disciplini A07 – ocjensko spretnosne vožnje
Ines Balić – 3. mjesto u poretku vozačica Hrvatske u disciplini A07 – ocjensko spretnosne vožnje
Branko Balić – 3. mjesto u poretku klase 3. Prvenstva Hrvatske u disciplini A07 – ocjensko spretnosne vožnje
Prošlogodišnji uspjesi i rezultati su već daleko iza nas, te se spremno očekuje start nove sezone i prikupljanje novih bodova i odličnih rezultata.
Nadamo se da ćemo u najmanju ruku polučiti prošlosezonske uspjehe, a garancija da imamo namjeru ponosno ispisivati povijest automobilizma još dugo dugo su ovi mladi ljudi koje smo Vam i ovdje predstavili. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridružite u radu kluba, te da zajedno promoviramo hrvatski autosport i učinimo hrvatske prometnice sigurnijima pronoseći svijest da “cesta nije pista”. Kliknite “LAJK” na našoj klupskoj facebook stranici i javite nam se sa upitom kako ući u automobilističke vode. Vidimo se na sportskim stazama.

AMK Dugo SeloSkip to content