Svjetsko juniorsko prvenstvo rukometašica 2014.: DUGO SELO U ZAVRŠNOJ FAZI PRIPREMA ZA DOMAĆINSTVO

ORG ODBORDugo Selo će biti spremno za doček ekipa i gostiju i odigravanje Svjetskog juniorskog prvenstva rukometašica – zaključak je sa današnjeg sastanka Organizacijskog odbora kojim predsjeda gradonačelnik Grada Dugog Sela Stipo Velić.

Kako se čulo na današnjem sastanku, priprema su u završnoj fazi i Grad, kao i Sporstki centar, će izvršiti u roku sve preuzete obveze. Član Odbora Zvonko Kaleb izvjestio je da se prvenstvo igra u četiri grada; Koprivnici, Čakovcu, Zagrebu i Dugom Selu od 28. lipnja do 13. srpnja. Dugo Selo će ugostiti šest reprezentacija, a posebno je zadovoljstvo da će u prvom krugu, među njima biti i reprezentacija Hrvatske. U prvom krugu koji se igra od 28. lipnja do 5. srpnja, u Gradskoj športskoj dvorani, ćemo moći vidjeti reprezentacije Norveške, Koreje, Hrvatske, Češke, Urugvaja i Kazahstana.

Natjecanja u Dugom Selu započinju 28. lipnja u 16,15 sati, a otvaraju ga reprezentacije Norveške i Češke, a taj dan će nastupiti i Južna Koreja protiv Kazahstana, s početkom u 18,30 sati te Hrvatska protiv Urugvaja , s početkom u 20,45 sati.

Drugo kolo se igra u ponedjeljak 30. lipnja, treće u srijedu 2. srpnja, četvrto dan kasnije i posljednje u subotu 5. srpnja. Svaki od navedenih dana igraju se po tri utakmice.

Utakmice osmine finala igraju se u ponedjeljak 7. srpnja, a od 9. do 12. srpnja u Dugom Selu će se igrati utakmice za plasman od 9. do 16. mjesta.

Sve informacije o Svjetskom juniorskom prvenstvu rukometašica bit će dostupne na gradskoj Internet stranici.Skip to content