U Dugom Selu otvoren pump track poligon, najmlađi oduševljeni novim sadržajem

Grad Dugo Selo brojnim aktivnostima uključio se u obilježavanje Dana sporta, koji se obilježava zadnje srijede u mjesecu svibnju. Osim što je u Kopčevcu otvoreno novo dječje igralište i sportski teren, na prostoru iznad Srednje škole otvoren je pump track poligon.

-Dok se ovo gradilo vidio sam uzbuđenje naše djece, koja su željela da se ovo što prije otvori. To smo napravili, a nama sada predstoji uređenje okoliša. Ovo je ponos našega grada, jer smo otvorili jedan od najvećih i najmodernijih pump trackova- rekao nam je gradonačelnik Nenad Panian.
-Ovo je veliki benefit za naš grad, jer smo počeli ulagati u rekreaciju. Ne stajemo na ovom, treba nam atletski poligon, sportski centar u Puhovu i još niz sadržaja- poručio je Panian.
Pump track prvi su iskušali biciklisti, a među njima je bio i bivši downhill prvak Hrvatske, Franjo Hukman i MTB Freeride vozač Mislav Mironović, istaknuvši kako je ovo odskočna daska za sve mlade bicikliste željne adrenalina.
-Ovdje se mogu naučiti sve osnove, kako bi u svim disciplinama bili spremni za ono što ona nosi- otkrio nam je Mironović.
Zadovoljni su novim sadržajem i članovi Biciklističkog kluba Dugo Selo, koji su ovime dobili stalno mjesto za treninge.
-Sada nam ovdje mogu trenirati svi uzrasti, a ovu stazu mogu izvesti sva djeca, bez obzira na dob. Ovo smo jako dugo čekali, jer ovo je in u svim većim gradovima, tako da možemo biti zadovoljni što smo dobili ovaj sadržaj- poručio je predsjednik Biciklističkog kluba Dugo Selo Dragan MikulićSkip to content