U PETAK, 18.09., OTVORENJE PRVOG STREET WORKOUT PARKA U DUGOM SELU

streetworkoutNa adresi Ferenčakova 25 (Gradska sportska dvorana) u petak 18. rujna u 15 sati i službeno će se otvoriti prvi dugoselski Street Workout Park. U Dugom Selu osnovana je i udruga Street Workout Dugo Selo, s čijim su članovima predstavnici Grada surađivali na osmišljavanju Parka. Zaljubljenici u ovaj sportski pokret svoju su ideju prenijeli dugoselskom Savjetu mladih koji je Park uvrstio u svoj Program projekata za 2015. godinu.

Na otvorenju se očekuju hrvatski timovi svjetskoga glasa – Svetice workout, BarHazard, Street Brothers, Trnover Bar-abe, Il teatro fitness studio.

Juniorski prvak Hrvatske u street workoutu Mislav Mikanec

Hrvatski street workout savez Animatori, treneri street workouta, ostali zabavljači

Dodatni sadržaji: Muzika, prezentacije za publiku i građane kako se uključiti u street workout, catering.
Cilj događaja: Promovirati razvoj sporta kod mladih, zagovaranje mogućnost uspjeha bez obzira na dob, spol, fizičku pripremljenost i materijalno stanje.


Street workout je sportsko-društveni pokret koji se globalno razvija velikom brzinom, a čini ga kombinacija gimnastike i akrobatike u javnim vježbačkim parkovima. Potpuno je besplatan, vrlo atraktivan za publiku, izuzetno učinkovit za kompletan organizam. Kratki opis:

 

 Skip to content