U prodaji nova knjiga dugoselskog pisca Brune Šanteka – „DOSTA!“

bruno šantek - dostaŠto se to dogodilo jedne sasvim obične noći u vlaku od Zagreba do Dugog Sela, kada susret glavnog junaka Saše s mladom izgubljenom djevojkom promijeni život? Noć u kojoj promatrač-putnik postaje aktivni sudionik situacije u kojoj se nalazi. Saša je te noći pomogao pijanoj djevojci u vlaku – odveo je svojoj kući, nahranio i smjestio na spavanje. Ne sluti na koje će sve načine biti upleten u njezinu priču jer djevojka je trudna i u bijegu od kuće. No, nakon te noći, Saša u vlaku počinje pronalaziti niz sudbina, žrtava nasilje čije živote svojom intervencijom nastoji promijeniti, pomoći im, a njegov dosada usamljenički život poprima novu dimenziju, herojsku.

Nova knjiga dugoselskog pisca i autora Brune Šanteka pod nazivom „Dosta!“ – akcijski je triler koji progovara o socijalnoj problematici koja nas svakodnevno okružuje, situacijama koje možemo pronaći u svakom susjedstvu. U izdanju kuće Profil Šantekova nova knjiga nastavak je trilera koje je Šantek niže nakon prethodnih „Tajkunovih nasljednika“ (priča o pojedincu u borbi protiv moćnika), koje su domaći kritičari dočekali s pohvalama komparirajući ga s piscima krimića kao što su Pavo Pavličić i Goran Tribuson.

Krimići su uvijek idealno štivo, posebice za nadolazeće razdoblje godišnjih odmora, a ako se još u njemu spominje i Dugo Selo, mogla bi biti prava poslastica. Knjiga je ujedno autorov hommage rodnom gradu, a kako najavljuje promocija u Dugom Selu se planira u jesenskim mjesecima. Do tada poziva sve zainteresirane koji žele knjigu mogu sudjelovati u nagradnoj igri Internet portala Fama.com koja traje do ponedjeljka 4. srpnja. Više informacija http://fama.com.hr/darujemo-knjigu-bruno-santek-dosta/Skip to content