U tijeku konstituirajuće sjednice Vijeća mjesnih odbora Grada Dugog Sela

Nakon provedenih izbora za vijeća mjesnih odbora, održanih 16. studenoga ove godine, danas su Gradu Dugom Selu organizirane konstituirajuće sjednice Vijeća mjesnih odbora, a prema utvrđenom rasporedu prva je bila sjednica Mjesnog odbora Andrilovec i to u nazočnosti gradonačelnika Dugog Sela Stipe Velića i pročelnika za poslove Gradskog vijeća i gradonačelnika Mladena Šestana. Tom prilikom okupljenim članovima Vijeća obratio se gradonačelnik čestitajući im na izbornom uspjehu sa željom za daljnjom uspješnom suradnjom. Napomenuo je kako će jednom mjesečno održati obvezni sastanak s predsjednicima svih 14 mjesnih odbora, dok ovisno o potrebama i problematici na terenu sastanci, ukoliko će biti potrebno, mogu biti i češći. „Sve vitalne probleme rješavati ćemo zajedno, i za sve što je potrebno stojim vam na raspolaganju“, poručio je gradonačelnik.

Jednoglasnom odlukom članova Vijeća MO Andrilovec za predsjednika je izabran Željko Remenar, dok će njegovog zamjenika izabrati na svojoj sljedećoj sjednici. U sklopu iste današnje sjednice usvojena su pravila o radu MO, kao i poslovnik o radu.

Prema rasporedu danas se također održavaju konstituirajuće sjednice MO Leprovica, MO Mala Ostrna i MO Velika Ostrna. Sutra su planirane – MO Kozinščak, Lukarišće, Dugo Selo – istok, Dugo Selo – centar. U srijedu su zakazane za MO Prozorje, Puhovo, Dugo Selo – jug, Dugo Selo – zapad, dok su u petak planirane sjednice za MO Kopčevec i MO Donje Dvorišće.Skip to content