Uskoro 3. JAGOdan & Crameraj: Poziv izlagačima na sudjelovanje

I ove godine Pučko otvoreno učilište Dugo Selo organizira, u sklopu svog Dana otvorenih vrata, manifestaciju „JAGOdan & Crameraj“. Rezervirajte datum 20. svibnja za dolazak na rukometno igralište pored POU-a od 14 sati. Vjerujemo kako će miris omiljenog proljetnog voća namamiti mnoge na ovo popularno događanje i treću godinu za redom. Pozivaju se svi proizvođači jagoda te oni koji u svojoj ponudi imaju proizvode od jagoda – kolače, slastice, jela, pekmeze, napitke… da nam se jave kako bismo im osigurali prodajni prostor  na urednistvo@dugoselska-kronika.hr

Treću godinu ide i Crameraj, dugoselski buvljak zamišljen po principu prodaj, zamjeni ili nabavi povoljno knjige, LP, CD-ove, stripove, kazete, odjeću, obuću, uporabne i ukrasne predmete, antikvitete, igračke i sl. Prijavnica i poziv na sudjelovanje su u prilogu.

Posjetitelje očekuje bogat program i fina gastronomska ponuda. Proslavit će se i 50 godina Dugoselske kronike čiji je POU izdavač. Finalni dio večeri bit će zajedničko puštanje lampiona uz veliki koncert popularne Lidije Bačić.

Više informacija možete saznati preko e-mail urednistvo@dugoselska-kronika.hr te na broj telefona 2753-419, POU Dugo Selo, J.Zorića 21 a.

DOKUMENTI:

PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE NA MANIFESTACIJI JAGOdan & Crameraj 

PRIJAVNICA ZA SUDJELOVANJE U PROGRAMU DANA OTVORENIH VRATA POU-a DUGO SELOSkip to content