VESELI I SRETNI IZ JEZERA SA MURTERA…

Nogometaši NK Dugo Selo kategorija limaći dječaci 2006 godišta prošlog vikenda su na poziv sportskih prijatelja iz MNK Jezera sudjelovali na malonogometnom turniru u Jezerima na otoku Murteru. Naši nogometaši su na turniru sudjelovali sa dvije momčadi. Momčad Dugo Selo I je prvog dana u razigravanju po skupinama sa jednom pobjedom ,remijem i porazom i 4 osvojena boda kao drugoplasirana momčad prošla u polufinale. Dugo Selo II je u skupini sa dvije pobjede,jednim remijem i porazom nije uspijela proći skupinu iako ostaje gorak okus zbog poraza. U posljednjem susretu skupine protiv MNK Primoštena naši igrači su bili bolji protivnik i imali aktivan rezultat koji ih je vodio u polufinale sve do 30 sekundi prije kraja kada Primoštenci postižu zgoditak i prolaze u polufinale.
U polufinalu naša momčad Dugo Selo I se sastaje sa NK Croatia Stankovci gdje naši igrači cijeli susret dominiraju i na kraju slave pobjedu 3:0, te ulaze u finale turnira. U finalnoj utakmici naši se igrači sastaju sa momčadi Futsal Crnica . Dvoboj je to dvije po prikazanoj igri najbolje momčadi turnira i koje su u skupini međusobno odigrale bez pobjednika 2:2. Finale nam je donijelo borbenu,dinamičnu i neizvjesnu utakmicu gdje se gosti bolje snalaze i dolaze u vodstvo od 1:0. Naši igrači stvaraju pritisak i golom Filipa Martinčića izjednačuju rezultat, a nedugo zatim i okreću rezultat u svoju korist lijepim golom Luke Lisice. Do kraja susreta momčad Futsal Crnica je pokušavala doći do izjednačenja tipičnim malonogometnim uigranim shemama , ali naši igrači su odigrali disciplinirani blok i na kraju slave prvo mjesto. Uz pehar pobjednika našima igračima je pripao i pokal za najboljeg igrača turnira ,a njega je ponio naš Sandi Zulić.
Osim natjecateljskog karaktera ovaj odlazak je poslužio kao jedna vrsta zajedničkog druženja gdje su naši igrači i roditelji koji su bili u pratnji mogli uživati u radostima mora u dva prekrasna dana za pamćenje. U vjeri da se vidimo i iduće godine i nadi da ćemo istom mjerom uzvratiti gostoprimstvo našim domaćinima iz Jezera (već ove zime kada ih očekujemo na našem Dugoselku ) naša nogometno izletnička ekspedicija je uspješno završila. Na kraju još svakako spomenimo trud vodstva NK Dugo Selo koje je financijski pomoglo organizaciju puta..

T.ŠSkip to content