Vodstvo Grada na terenu: Gotove svlačionice u NK Dugo Selo, pri kraju asfaltiranje nogostupa s biciklističkom stazom u Ulici grada Vukovara

Gradonačelnik Nenad Panian i njegovi zamjenici Jasminka Kokot Bambić i Nikoloa Tominac, danas su izvršili terenski pregled komunalnih aktivnosti na području Grada. Kako je i najavljeno, u roku su završene svlačionice u NK Dugo Selo te su već u funkciji. Podsjećamo,  svlačionice su dobile novo ruhu, izvedeni su radovi na sanitarnim čvorovima i uređajima – ugrađeno je 16 novih tuševa, 2 wc školjke i 2 vodokotlića, 2 umivaonika, nova keramika i sustav odvodnje. Izvođač radova je Izovod d.o.o. iz Rugvice, vrijednost projekta iznosi 102.000 kuna. Pri samom kraju je i asfaltiranje nogostupa s biciklističkom stazom dužine 500 metara u Ulici grada Vukovara – između trgovine Lidl i Ulice Josipa Predavca. Izvođač radova je Graditelj svratišta d.o.o. iz Zagreba, cijena projekta iznosi 606.000 kuna. Ta je prometnica, zbog izvođenja radova, trenutno zatvorena.
„Današnji petak, dan prije Dana pobjede bio je konstruktivan. Gotove su svlačionice, pri kraju je asfaltiranje Ulice grada Vukovara, nogostupa i biciklističke staze“, rekao je gradonačelnik Panian dodavši i kako su jako zadovoljni kvalitetom izvedenog i ispoštovanim rokovima te se nadaju i budućoj suradnji s izvođačima radova.
Također, osvrnuo se i na sutrašnju proslavu i otvaranje Doma hrvatskih branitelja na Arcusovom trgu. „Veselimo se i sutrašnjem otvorenju Doma hrvatskih branitelja. S time smo također zadovoljni, pogotovo moj zamjenik Tominac, ratni zapovjednik, koji je ovo čekao 20 godina. Slike naših poginulih prijatelja i kolega na zidu, da im se oda počast za ono što su učinili za našu državu i za naš narod. Na otvorenje pozivam sve građane, da nam se pridruže i odaju pijetet onima koji su dali najviše za našu Domovinu, a to je život“, istakao je Panian.
Proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja održat će se sutra na Arcusovom trgu. Program počinje u 15 sati okupljanjem uzvanika, u 16 sati je polaganje vijenaca, u 17 sati formiranje svečane povorke i odlazak do crkve sv. Martina gdje će se u 18 sati služiti sveta misa za poginule hrvatske branitelje. Dom veterana otvorit će se u 19 sati uz prigodan kulturno-umjetnički program.Skip to content