Vrbovčanka Sara Siladji nova Miss Zagrebačke županije

U Dugom Selu izabrana je 26. siječnja nova Miss Zagrebačke županije – Sara Siladji iz Vrbovca. Prva pratilja je Barbara Jakovljević iz Brdovca, a druga Marta Krajačić iz Vrbovca. Za Miss medija proglašena je Antonija Radošević, također iz Vrbovca. Krunu je Sari predala prošlogodišnja pobjednica, ujedno i prva pratilja Miss Hrvatske 2018., Dugoselka Ana Marija Stančerić dok je lentu uručio gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian.
Uspjeh u daljnjem natjecanju novoj je predstavnici zaželjela i zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak koja je bila članica žirija.
Ovogodišnja Miss Zagrebačke županije učenica je završnog razreda srednje škole u Dugom Selu. Hobi joj je modeling, visoka je 180 cm. “Fantastično se osjećam, na neki način nisam ovo očekivala, ali sve je odlično završilo. Vidjet ćemo kako će biti na izboru za Miss Hrvatske”, izjavila je lijepa Vrbovčanka Sara.
Suorganizator ovog prestižnog izbora ljepote bio je, uspješno po drugi puta, Grad Dugo Selo. “Dugo Selo pokazalo se kao dobar domaćin ovakvim natjecanjima. Večeras sam vrlo ponosan što je naša susjeda iz Vrbovca osvojila krunu i što će ponosno predstavljati našu županiju na izboru Miss Hrvatske za Miss svijeta. Uvjeren sam da ćemo ove godine imati, ne prvu pratilju, već Miss Hrvatske”, kazao je gradonačelnik Panian.
Izbor u Dugom Selu prvi je po redu, slijede druge županije, sam izbor Miss Hrvatske očekuje se u kolovozu. “Sezona je tek krenula. Tek ćemo vidjeti koje će djevojke odabrati u drugim županijama. Sara Siladji prva je koja je započela taj ciklus, i zaista je lijepa”, rekla je Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatske za Miss svijeta.
Izbor održan u Kleti obitelji Bunčić, podržali su brojni sponzori. U bogatom glazbeno-scenskom dijelu programa nastupili su Matija Cvek, Magdalena Perković, Diego Siqueira i Duo Time-Boris Time i Žana. amš
Foto galerija na FB-u Dugoselske kronikeSkip to content