Walter i The Cadillac „zapalili“ okupljeno društvo na Športskom

Legenda zagrebačkog rock & rolla, Walter Neno Neugebauer i Grupa The Cadillac zatvorila u petak, 21. srpnja Dugoselsko kulturno ljeto „KUŠ“, koncertom „Rock’n’roll je život moj“ na terasi Športskog.
Raspjevani roker i njegova grupa zabavljali su goste u gotovo idealnoj večeri. Koncert je započeo u 21:00 sat i potrajao skoro do ponoći. Vremenske prilike poslužile su Kulturu u Športskom posljednja dva tjedna – prilikom održavanja humoristične predstave Teatra Kerekesh 14. srpnja te spomenutog koncerta u petak. Rasplesana i vesela atmosfera zahvatila je sve koji su se našli na Športskom – poneseni ritmom stare škole rock & rolla u stilu prošlog stoljeća te ugodnoj večeri, prava je šteta što se više ljudi nije odvažilo doći i uživati u ljetnoj noći uz zvukove glazbe „nabijene“ pozitivom.
Ostaje žal za neispunjenim potencijalom kojeg je „KUŠ“ imao te pokušao ponuditi publici i građanima u vidu produbljenja kulturnog, društvenog, zabavnog uzdizanja i povezivanja, koje nažalost nikada nije zaživjelo u potpunosti.

Denis RemenarSkip to content