Search
Close this search box.

Zaključen nagradni “Kviz o sv. Martinu” – dobitnici Sanja Berger, Robert Štefanović i Anja Ravlić

Grad Dugo Selo u suradnji s tvrtkom Vision team d.o.o. postavio je na Google play „Kviz o sv. Martinu“ – kviz je pilot aktivnost u sklopu projekta Interreg NewPilgrimAge (izrada i postavljanje kviza financirana je iz sredstava Europske unije, iz navedenog projekta), stoji u prioćenju voditeljice Odsjeka za gospodarstvo Grada Dugog Sela Zvjezdane Budor Klarić.

Kako bi se osigurala veća motivacija za igranje kviza, osigurane su prigodne nagrade na najbolje igrače kviza. Nagradna igra je trajala do 03. 07. do 24h. Najbolje plasirani igrači su: Sanja Berger iz Dugog Sela koja je osvojila prvo mjesto i 2.000 kn vrijedan mobitel, Robert Štefanović iz Velikog Trgovišća, koji je osvojio bon u trgovini „Kap“ u Dugom Selu u vrijednosti 750,00 kn, i Anja Ravlić  iz Dugog Sela koja je osvojila treće mjesto i bon u vrijednosti 300,00 kn u slastičarnici „Jagode i čokolada“ u Dugom Selu. Pokrovitelj druge i treće nagrade je Turistička zajednica Grada Dugog Sela, a pokrovitelj prve nagrade tvrtka Vision team d.o.o.

Čestitamo sretnim dobitnicima koji su točno odgovorili na svih 15 pitanja o životu sv. Martina i martinskoj baštini u Dugom Selu. Igru je do 03.07. zaigralo 139 osoba. Kviz je i dalje dostupan, a nova pitanja sa novim nagradama bit će aktualizirana povodom Martinja i Dana grada u studenom. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju.

Podjeli vijest

Nedavno objavljeno

Skip to content