Search
Close this search box.

Crveni križ Dugo Slo poziva na prikupljanje donacija za poklon kartice

Kako ove godine Sveti Nikola nije mogao doći u posjet Crvenom križu Dugo Selo, za male korisnike u pripremi je praktično darivanje, stoji u pozivu CK Dugo Selo.
Putem projekta koji financira Društvo Crvenog križa Zagrebačke županije i ranije spomenutog projekta i donacije Hrvatskog Crvenog križa, kupuju se slatki paketi i omiljene namirnice, te spremaju poklon kartice za djecu naših korisnika. Tako bi svako dijete dobilo paket slatkiša i određenih namirnica (čokoladni namaz, Cedevita, čoko pahuljice, keksi) te poklon karticu Konzuma u vrijednosti 100 kn, kojim bi im roditelji mogli kupiti željene poklone.
Nažalost, donacija poklon kartica nije dostatna, te će Crveni križ Dugo Selo odvojiti određena sredstva te dokupiti kartice. Tako bi osigurali da poklon kartice dobe sva djeca do 13 godina starosti. Da bi u podjelu poklon kartica ušla i starija djeca, potrebno je prikupiti dodatna sredstva.
Stoga pozivaju sve ljude dobre volje da svojim novčanim donacijama pomognu u kupnji dodatnih kartica.
Priloge možete uplatiti na račun Crvenog križa (IBAN: HR0923600001101497676, uz naznaku: poklon kartice za djecu), ili osobno donijeti u Crveni križ.
Krajnji rok donacija je 22.12..
Unaprijed zahvaljujemo za svaki prilog
U međuvremenu, zahvaljujući donacijama prikupljenih u akciji “Vaš dar za pravu stvar” koja je u tijeku u trgovačkom centru Kaufland, te donaciji Hrvatskog Crvenog križa iz iste akcije, Crveni križ Dugo Selo će za ovaj Božić podijeliti 450 paketa hrane i higijene svojim korisnicima.
Kako bi paketi na vrijeme bili pripremljeni i podijeljeni, vrijedni volonteri i djelatnici danima slažu i pakiraju pakete. Svaki korisnik dobit će paket hrane u vrijednosti oko 165 kn, te paket higijene vrijedan oko 45 kn.
U dugoselskom Crvenom križu nadaju se da će to bar malo olakšati i uljepšati Božić svim njihovim korisnicima.
Podjeli vijest

Nedavno objavljeno

Skip to content