Dugoselski talent show: Antoneli Papak i Antoniji Petrić apsolutna 1.nagrada

U Glazbenoj školi Dugo Selo jučer je, uz pridržavanje epidemioloških mjera, održan Dugoselski talent show. Antonela Papak na klaviru i Antonija Petrić glasom ponovile su svoj uspjeh s nedavno održanog Dugoselskog umjetničkog festivala osvojivši apsolutnu prvu nagradu i na ovom glazbenom događaju. Njihova izvedba pjesme „Moja posljednja i prva ljubavi“ Tereze Kesovije oduševila je okupljene u Dvorani Glazbene škole.

Žiri u sastavu zamjenica gradonačelnika Jasminka Kokot Bambić, ravnatelj Dario Cebić, Gabriela Balaž Frčko, Jasminka Hamidović i Maja Stančić, imao je uistinu težak zadatak. Svaka je izvedba bila nabijena emocijom u vokalnom i u instrumentalnom segmentu. Prve nagrade osvojili su svojim repertoarom Josip Rudelić i Noa Matić, druga mjesta pripala su također A.Papak, Emi Beganović, A.Petrić, Emi Pajser, Patriku Belasu te Petri Marjanović dok je treća nagrada otišla u ruke Ozani Biočić.

Jasminka Kokot Bambić istaknula je na kraju kako je ovo jedan od rijetkih kulturnih događanja u Gradu i koji je uljepšao ove dugoselske dane kao doprinos proslavi Dana Grada. Treba svakako napomenuti kako su ovakvi nastupi pred publikom sastavni dio učenja mladih glazbenika i prilika da pokažu svoje umijeće. Učenici i profesorski kadar iznova su dokazali kvalitetu ove dugoselske obrazovne ustanove, a novoobnovljena dvorana i prostori, u sklopu energetske obnove, uvelike su poboljšali uvjete rada te se mogu očekivati novi uspjesi i sjajne medalje u školskim vitrinama.

f0.jpg f00.jpg f1.jpg f2.jpg f3.jpg f4.jpg

 Skip to content