DUKOM plin u novim poslovnim prostorima

Tvrtka DUKOM plin d.o.o. službeno od proteklog tjedna nalazi se na novoj adresi – Ulici Slavka Kolara 4 u Dugom Selu, u puno većem uredskom i skladišnom prostoru, te u prostoru za korisnike (blagajne) koji je sada dostupan za osobe s invaliditetom, što prijašnji prostor dosada nije omogućavao.

Kako pojašnjava direktor tvrtke DUKOM plin d.o.o. Mladen Vrabec, „iz prijašnjih, podstanarskih 250 m2 (kancelarijsko-skladišnog) prostora tvrtka se preselila u 457 m2 koji u potpunosti zadovoljava naše potrebe, kako naših djelatnika (administracije, tako i tehničara, montera). Uz odgovarajući skladišni prostor, radionicu za naše montere, u zatvorenom i ograđenom prostoru smješten je i naš cijeli vozni park.“ Direktor dodaje kako je primarni zadatak bio preseliti blagajnu što je zahtijevalo određene manje zahvate na uređenju, no sve je učinjeno promptno kako ne bi došlo zastoja u prometu s klijentima.

Od sljedećih većih investicija očekuje se projektiranje i izgradnja parkirališta za koje je DUKOM plin d.o.o, nedavno dobio suglasnost od Gradskog vijeća Grada Dugog Sela jer se parkirališna mjesta planiraju na javnoj površini u Ulici Slavka Kolara. Iako o konkretnom broju parkirnih mjesta ne želi još govoriti, s obzirom da projekt nije izrađen, njihove potrebe kreću se između 20 do 30 mjesta, što bi zadovoljilo, procjenjuju, i klijente i naše djelatnike, navodi direktor.

Ovim preseljenjem u vlastite prostore, koje su otkupili od tvrtke HELB d.o.o. koja je donedavno imala sjedište, zaključeno je i šestogodišnje podstanarstvo tvrtke DUKOM plin d.o.o.. Po zaključenom ugovoru novi prostori kupljeni su za 2.250.000 kuna, dok je tijekom proteklih šest godina samo za najam izdvojeno više od milijun kuna.Skip to content