Search
Close this search box.

JOSIPA MAMIĆ I BRONCA ZLATNOG SJAJA STIGLE U DUGO SELO!

Uz baklje i pobjedničke pjesme večeras je u centru Dugog Sela dočekana naša brončana hrvatska reprezentativka Josipa Mamić koja se danas s hrvatskom ženskom rukometnom ekipom vratila iz Danske osvojivši treće mjesto na Europskom prvenstvu.
Nju su razdragano dočekali članovi obitelji, kao i njene kolegice i treneri Ženskog rukometnog kluba Dugo Selo te ispred Grada Dugog Sela dogradonačelnik Nikola Tominac koji joj je s ponosom čestitao na velikom uspjehu.
„Ovo stvarno nisam očekivala! Mislila sam da će biti doček u krug obitelji. Stvarno sam iznenađena. Hvala svima! Hvala Gradu! Ovo je za mene najdraži trenutak!“, kazala je Josipa Mamić dirnuta dočekom u centru. Tom prilikom nisu se krile emocije, niti suze radosnice zbog Josipinog uspjeha i ženske rukometne ekipe.
Mamić se osvrnula i na samo prvenstvo rekavši kako su na samo prvenstvo su ispraćene tiho, bez medijske pratnje. „Odigrale smo odlično u prvoj i drugoj grupnoj fazi i znale smo da možemo sve. S Norveškom i Francuskom malo smo kiksale, no već ovo sada je ogroman uspjeh. Već nakon Nizozemske osjetile smo da bi mogle do kraja, jer imale smo odličnu atmosferu u ekipi. Jednostavno, na ovom je prvenstvu pobijedila ekipa“, zaključila je Josipa Mamić.
A mi samo dodajemo – Bravo Josipa! Bravo djevojke!
Podjeli vijest

Nedavno objavljeno

Skip to content