Obilježen Međunarodni praznik rada: BOGAT PROGRAM I BESPLATAN GRAH ZA SVE PRISUTNE

Sindikat umirovljenika Hrvatske, Podružnica Dugo Selo, Brckovljani i Rugvica i ove je godine bila organizator, a Grad Dugo Selo pokrovitelj, prvosvibanjske proslave međnarodnog praznika rada. Nekoliko stotina posjetitelja u dugoselskom Parku grofova Draškovića u ime organizatora pozdravio je predsjednik Podružnice SUH-a Josip Sahor, a zamjenik predsjednice SUH-a Milan Tomičić govorio je o značaju rada sindikata i što je sve SUH u posljednje vrijeme svojim angažmanom postigao za umirovljenike, ali i radnike u Hrvatskoj. U ime Grada Dugog Sela nazočne je pozdravio zamjenik gradonačelnika Pavo Jakovljević.

U bogatom kulturno umjetničkom programu nastupila je Limena glazba KUD-a Preporod, KUD Ogranak Seljačke sloge Lupoglav, KUD Preporod iz Dugog Sela, KUD Tančec iz Jalševca Nartskog, Dugoselske mažoretkinje, KUD August Cesarec te iz Brckovljana i  KUD Posavka iz Oborova.

Po završetku programa organizator se pobrinuo da uz pomoć pokrovitelja i donatora pripremi tradicionalni grah za sve posjetitelje.Skip to content