Održan 6. Zimski kup DVD-a Ostrna: Nastupile 43 ekipe u 6 kategorija

U Gradskoj sportskoj dvorani u Dugom Selu u subotu 23. ožujka 2019. godine po šesti puta održano je vatrogasno natjecanje u brzom spajanju usisnog voda pod nazivom 6. Zimski kup DVD-a Ostrna. Natjecanje je kvalitetno i uspješno održano u organizaciji DVD-a Ostrna, pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije, VZG Dugo Selo, grada Dugo Selo, firme HRT Šarić d.o.o., firme Graditelj V.S. d.o.o., firme Titan d.o.o. i Pekare Many, kojima se srdačno zahvaljujemo na njihovim donacijama. Na natjecanju su nastupile 43 ekipe u 6 natjecateljskih kategorija.
Na natjecanju su dijeljene posebne nagrade, nagrada za Društvo koje je prvo prijavilo ekipu dodijeljeno je DVD-u Beravci, a nagrada za Društvo s najviše ekipa DVD-u Ribnica, za nastup sa pet ekipa.
U kategoriji odraslih “A” nastupilo je 15 muških i 12 ženskih ekipa.
Pehar za prvo mjesto u kategoriji muški “A”, prijelazni pehar za pobjednika muške kategorije i oprema sponzora firme HRT Šarić osvojila je ekipa DVD-a Andrilovec, za drugo mjesto ekipa DVD-a Razljev i za treće mjesto ekipa DVD-a Repušnica.
Pehar za prvo mjesto u kategoriji žene “A”, prijelazni pehar za pobjednika ženske kategorije i oprema sponzora firme HRT Šarić osvojila je ekipa DVD-a Ribnica 2, za drugo mjesto ekipa DVD-a Ribnica 1 i za treće mjesto ekipa DVD-a Buševec.
U kategoriji odraslih “B” nastupile su 2 muške i 2 ženske ekipe.
Pehar za prvo mjesto u kategoriji muški “B” i oprema sponzora firme HRT Šarić osvojila je ekipa DVD-a Strmec Bukevski, a za drugo mjesto ekipa DVD-a Oroslavje.
Pehar za prvo mjesto u kategoriji žene “B” i oprema sponzora firme HRT Šarić osvojila je ekipa DVD-a Turopolje, a za drugo mjesto ekipa DVD-a Sedlarica.
U kategoriji mladeži nastupilo je 7 muških i 5 ženskih ekipa.
Pehar za prvo mjesto u kategoriji muške mladeži osvojila je ekipa DVD-a Granešina, za drugo mjesto ekipa DVD-a Staro Čiče i za treće mjesto ekipa DVD-a Ribnica.
Pehar za prvo mjesto u kategoriji ženske mladeži osvojila je ekipa DVD-a Ribnica, za drugo mjesto ekipa DVD-a Granešina i za treće mjesto ekipa DVD-a Staro Čiče.

Predsjednik
DVD-a OSTRNA
Božidar Cik, dipl.ing.

 

 Skip to content