S Udrugom ADHD i ja u nastojanju pronalaženja novog poslovnog prostora

Danas je održan sastanak sa predsjednicom Udruge ADHD i ja Sandrom Geri vezano uz rješavanje problema s prostorom Udruge. Naime, prostor u kojem Udruga djeluje je prodan i Udruga je dobila odobrenje da u tom prostoru može biti do 1.6. 2019. godine. Sandra Geri informirala je zamjenike gradonačelnika Nikolu Tominca i Jasminku Kokot Bambić kao i pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Veljak Bertaka i voditeljicu Odsjeka za gospodarstvo Zvjezdanu Budor Klarić koji su nazočili sastanku, da Udruga traži novi prostor te da ima jedan konkretan prijedlog koji bi zadovoljio potrebe Udruge, ali prije nego Udruga uđe u najam tog prostora potrebno je ishoditi mišljenje Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku o zadovoljenju materijalno tehničkih uvjeta prostora.

Prema riječima Sandre Geri izlazak povjerenstva za utvrđivanje materijalo tehničkih uvjeta (MTU) očekuje se u sljedeća dva tjedna. Nakon njihova mišljenja i ukoliko prostor zadovoljava MTU, Udruga bi još trebala dogovoriti plaćanje najma prostora jer izvorni prihodi Udruge za to nisu dostatni.

Zaključeno je da će nakon što Udruga dobije mišljenje povjerenstava o MTU, opet biti održan sastanak na kojem bi se trebali donjeti konkretni zaključci o načinu sufinanciranju troškova najma prostora.Skip to content