Raspisani javni natječaji za dodjelu sredstava programima udruga iz područja zdravstvene, socijalne i humanitarne djelatnosti, kao i iz područja kulture za 2020. godinu

Grad Dugo Selo ovim putem obavještava kako su raspisani javni natječaji za dodjelu financijske potpore programima/projektima gradskih udruga za 2020. godinu.

Radi se o natječaju za udruge u području zdravstvene, socijalne i humanitarne djelatnosti ukupne vrijednosti 350.000 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu ili programu iznosi 5.000 kuna, dok je najveći 100.000 kuna.

Također raspisan je javni natječaj za dodjelu financijske potpore programima/projektima udruga u području javnih potreba u kulturi ukupne vrijednosti 400.000 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu ili programu iznosi 5.000 kuna, dok je najveći 350.000 kuna.

Planirani okvirni broj ugovora prema svakom spomenutom javnom natječaju je deset, a financijska podrška ostvaruje se tijekom sljedećih godinu dana. Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa udruga je do 12. veljače 2020. godine, dok sva pitanja uz javne natječaje mogu se dobiti putem elektroničke pošte na adresu: mario.rakoci@dugoselo.hr najkasnije do 5. veljače 2020. godine.

Više informacija o uvjetima javnih natječaja može doznati na mrežnim stranicama Grada Dugog Sela – https://dugoselo.hr/javni-natjecaji-postupci-u-tijeku/



Skip to content