Rasplesano Dugo Selo – osnovan Plesni centar DS, upisi u tijeku

Osam plesnih entuzijasta, studenata i onih malo starijih, reći će da je ples način života, zdrava alternativa sjedenju u nekom od brojnih dugoselskih kafića ili gledanju televizije. Vođeni željom da unesu pozitivnu promjenu i dašak živosti u naš grad, početkom ožujka osnovali su udrugu Plesni centar Dugo Selo, pod vodstvom umjetničkog voditelja Saše Marjanovića.

Nakon nekoliko godina zajedničkog plesanja, održala se vesela i kreativna skupina od dvadesetak članova, koja osnivanjem ovog centra želi približiti plesnu kulturu svim uzrastima Dugoselaca.

Ono što su naučili, rado će prenijeti svojim mladim i starijim sugrađanima. Tako će uskoro oni koji to žele, a nisu do sad imali prilike, uz stručno vodstvo članova centra, biti u mogućnosti uspješno svladati cijelu paletu latino-američkih i standardnih plesova u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe i svoje plesne cipelice. U ponudi će biti sve, od bečkog i engleskog valcera, preko vrućih latino ritmova uz salsu i sambu, jive-a za rock and roll duše sve do nekih novih plesova poput kizombe i merenguea.

Plesni centar potiče stvaralačke sposobnosti i zdrav život kroz pokret i glazbu, promovira plesnu kulturu, timski rad i rekreaciju kroz nastupe i sudjelovanja na raznim događajima u našem gradu.

Ovo je prvi plesni centar sa sjedištem u Dugom Selu i zato ovi Dugoselci zaslužuju svaku pohvalu. Plesni tečajevi održavat će se u Zagrebačkoj ulici 24, u zgradi Glazbene škole Dugo Selo.  Na svojoj Facebook stranici Plesni centar Dugo Selo https://www.facebook.com/PlesniCentarDugoSelo/?fref=ts  uskoro će objaviti detaljnije informacije o uvjetima prijave i terminima tečajeva.

U tijeku su upisi novih članova – do 4. travnja. Postanite i vi dio našeg tima dobre zabave i vrućih latino ritmova.

Za vas smo pripremili sljedeće skupine plesova:

  1. Grupa (Srijedom 18:00-19:30): Cha-Cha-Cha, Jive, Samba i Rumba
  2. Grupa (Srijedom 19:30-21:00): Salsa, Bachata, Kizomba i Merengue
  3. Grupa (Subotom 18:00-19:30): Diso fox, Foxtrot, Engleski i Bečki valcer

Broj mjesta je ograničen zato požuri i ugrabi svoje mjesto u grupi! Prijaviti se možeš mailom na pcdugoselo@gmail.com, porukom na broj 095/884-2789 ili porukom u inbox. Nakon prijave biti ćete obavješteni (04.04.2017.) o početku grupe/a za koju/e ste se prijavili. Članarina za svaku grupu iznosi 100,00kn i uvjet dobna starost minimalno 16 godina.

Prvi treninzi počinju već 05.04.2017. prema navedenom rasporedu grupa. (Potrebni podaci za prijavu: ime i prezime, datum i godina rođenja, mob i email adresa za kontakt.)

 Skip to content