“Stara jela z Dugoga Sela” 21. rujna – prijavite se na gastro natjecanja – 3.martinska kotlićijada i najfinija zlevanka

Stara jela z Dugoga Sela – tradicionalna, poznata međunarodna kulturno-gastronomska manifestacija održat će se 21. rujna 2019. u centru Dugog Sela u Kolodvorskoj ulici s početkom u 10 sati.

Dugoselce i njihove goste očekuje bogata ponuda tradicionalnih jela i pića, gastro ocjenjivanje martinskog menija, brojni izlagači, kulturno-umjetnički program, Kotlićijada, Sajam antikviteta… Program cjelodnvene manifestacije vodit će populrani Ivan Filoć Fio i Martin Fiolić, a posjetitelje će zabavljati grupa Raspašoj, Ivica Pepelko te ženski ansambl Extra kvintet iz Slovenije.

Sve informacije na FB stranici Stara jela z Dugoga Sela https://www.facebook.com/Stara-jela-z-Dugoga-Sela-101811687880462/?modal=admin_todo_tour

 

GASTRO NATJECANJA 

 

NAJBOLJA POSLASTICA

I ove godine imamo natjecanje u pečenju najboljeg kolača. To će biti njeno veličanstvo Zlevanka. Kažu kako ta fina tradicionalna poslastica uvijek uspije, uvjerite u to i naš stručni gastro žiri. Zlevanka, zlevka, bazlamača – kak god da ju zovete, lepo ju doma specite i nama na stol donesite. Uvjet je da je s voćem, a kakvim i kojim ostavljamo vama po želji.

Prijavnica

Prijavnicu vratite na urednistvo@dugoselska-kronika.hr

 

NAJBOLJA GUSKA

Prijavnica

Prijavnicu vratite na urednistvo@dugoselska-kronika.hr

 

KOTLIČIJADA 2019

Pravilnik 

Prijavnica

Prijavnicu vratite na urednistvo@dugoselska-kronika.hr

 

IZLAGAČI

Uvjeti poslovanja

Prijavnica

Prijavnicu vratite na urednistvo@dugoselska-kronika.hrSkip to content