Uređuje se Dječji kreativni kutak na dječjem igralištu u Perivoju grofa Drašković

Zahvaljujući angažmanu članova braniteljske udruge Hrvatski vitezovi jučer je u Perivoju grofa Drašković započelo uređenje dječjeg kreativnog kutka na dječjem igralištu.

S obzirom na ostatke drvne građe koji su ostali zbog nužnog rušenja oboljelih drveća, odlučili smo u dječjem igralištu osmisliti i napraviti Dječji kreativni kutak s drvenim stolovima panjevima i drvenim sjedalicama, kazala nam je Jadranka Robić, stručna suradnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, zaštitu okoliša, komunalno i stambeno gospodarstvo. U kutku bit će i drvene kutije sa crtaćim priborom i bojankama s kojima se djeca slobodno mogu služiti, uz napomenu roditeljima, naravno, da se isti vraća u  kutije i čuva za uporabu ostaloj djeci. Ekipu koja je uređivala novi sadržaj našeg najljepšeg gradskog parka posjetio je jučer i gradonačelnik Dugog Sela, te njegovi zamjenici Nikola Tominac i Jasminka Kokot Bambić.

Tom prilikom u Perivoju grofa Drašković riješen je i problem odvoda na javnoj pumpi. Naime, zbog raznog otpadnog materijala koji se ne bi smio bacati u odvod (papir, tkanina, kamenčići), odvod je bio začepljen, te ovim putem iz gradskih službi mole građane za pažljiviju uporabu pumpe kako se ista situacija ne bi ponovila.

park1 park2 park3 park4 park5

 Skip to content