Uspješna 19. dugoselska fišijada : Ekipa iz Kerestinca najbolja u kuhanju fiša, HDZ pobjednik u političkom pecanju

U organizaciji ŠRD Dugo Selo 14. rujna održana je 19. fišijada i političko pecanje na jezeru Ciglana.

Čak 19 ekipa pripremalo je riblji paprikaš a petero predstavnika političkih snaga okušalo je sreću i umijeće u tzv. „političkom pecanju“. Ovu tradicionalnu manifestaciju otvorio je dugoselski gradonačelnik Nenad Panian, poželjevši sreću svim natjecateljima i organizatorima, uz žaljenje što zbog drugih obveza i sam nije mogao aktivno sudjelovati.

Dugoselski ribolovci, kao dobri organizatori i domaćini, ugostili su svoje vjerne natjecatelje i posjetitelje, koji su jesenski sunčani dan proveli u lijepom okruženju i dobrom društvu. Ponosno su predstavili novoizgrađene sadržaje – nadstrešnice i opremljeni prostor za pripremu šarana na rašljama. Posjetiteljima su ponudili pržene ribice i riblji paprikaš.

Natjecanja su također provedena u prijateljskom ozračju. Od 19. ekipa koliko je kuhalo riblji paprikaš, najbolja je bila ekipa Caffe No. 4 iz Kerestinca s kuharima Tihomirom Dekanićem, Željkom Mikinom i Zlatkom Tomasićem. Drugo mjesto osvojio je Vladimir Sever iz ŠRD-a Bjelovar, a treća je obiteljska ekipa Jurić također iz Bjelovara.

U tzv. „političkom pecanju sudjelovali su predstavnici pet ekipa.

Pobijedio je Rajko Perić s 1.435 gr. iz HDZ-a. Drugi je bio Branko Petković iz ŠRD Slunj s 57 gr. ulova a treće mjesto osvojili su predstavnici HVIDR-e Dugo Selo Stanko Eles i Stevan Novak s 18 gr. ulova. Ekipe HSP-a Dugo Selo i Hrvatskih vitezova nije poslužila ribička sreća ovaj put.

 

F1.JPG F10.jpg F11.jpg F12.jpg F2.JPG F3.JPG F4.JPG F5.jpg F6.jpg F7.JPG F8.JPG F9.JPGSkip to content