UZ SLADOLEDNI DAN I PROJEKTNI DAN „PAMETNO ODVOJI, ČISTI GRAD OSVOJI“

Povodom organizacije Sladolednog dana koji će se za sve dugoselske osnovnoškolce održati zadnjeg dana škole, 14. lipnja, svim školama na području grada – OŠ Josipa Zorića i OŠ Ivana Benkovića, te OŠ Stjepana Radića iz susjedne općine Brckovljani, koju pohađaju također učenici s prebivalištem na području grada – sutra će biti podijeljeni poklon kuponi za besplatni sladoled i muffin. Kako najavljuju iz Grada Dugog Sela, koji je ujedno organizator ovog zabavnog i zanimljivog završnog dana škole – svim učenicima sutra će biti podijeljeni kuponi koje će moći tog Sladolednog dana iskoristiti i konzumirati slastičarske delicije.

Podsjećamo, Sladoledni dan će se održati 14. lipnja, u Kolodvorskoj ulici od 10 do 13 sati. Dan je osmišljen kao svojevrsni poklon Grada Dugog Sela, Slastičarnice „Jagode i čokolada“, Pekarnice Croatia koji će donirati sladoled i „Slatkih dekoracija“ iz Dugog Sela koje će donirati muffine. U Kolodvorskoj ulici tog dana bit će organiziran i prigodni program uz glazbu, animatore i zanimljive radionice.

U sklopu „slatkog“ dana održat će se i ekološko-edukativni i kreativni Projektni dan „Pametno odvoji, čisti grad osvoji“ uz eko radionice i animatore čime će se ujedno obilježiti i Svjetski dan zaštite okoliša, najavljuju iz Grada. Velik broj učenika postigao je značajne rezultate na natjecanjima znanja, mnogi broje sportske medalje kao članovi sportskih klubova, nagrađeni su učenici Glazbene škole – uspješnima će se na Sladolednom danu dodijeliti priznanja i zahvalnice.

Inače idejna inicijativa za organizaciju ovog veselog dana potekla je od vlasnika Slastičarnice „Jagode i čokolada“ Dominika Vršića koji je za završetak prošle školske godine sve odlikaše dugoselskih osnovnih škola počastio s njihovim sladoledom.Skip to content