Velik odaziv na 1. Martinski supertalent

Pobjednica 1.Martinskog supertalenta je gimnastičarka Helena Periša.

Manifestacija Martinje u Dugom Selu započela je danas programom za .djecu. U velikom šatoru uz POU Dugo Selo mali filmoljupci pogledali su popularan animirani film „Tabaluga“, a nakon toga navijali za svoje favorite koji su nastupili na 1. Martinskom supertalentu.

Učenici iz osnovnih škola s dugoselskog područja pod svjetlima pozornice pokazali su brojnoj publici kako pjevaju, sviraju, plešu, recitiraju, glume, izvode razne akrobacije, mađioničarske trikove…Nastupilo je više od 150 djece, na repertoaru je bilo čak 27 točaka. Žiri, u sastavu gradonačelnik Nenad Panian, njegova zamjenica Jasminka Kokot Bambić i predsjednica Savjeta mladih Maja Mlinarek, imao je težak zadatak izabrati najbolje. Na kraju odluka je pala – prvo mjesto pripalo je talentiranoj gimnastičarki Heleni Periši za nastup pod nazivom Lili Lali Lu, drugo mjesto osvojila je plesna skupina “Dance girls” – Luna Vranić, Franka Havoić, Tia Pranjić i Marija Marjanović iz 3.a razreda, a treće mjesto zaslužili su članovi dramske skupine iz OŠ Josipa Zorića Matej Preldžić, Vita Blažinović i Antonio Jagić za igrokaz “Usnula jesen”. Natjecanje je pjesmom otvorio Zbor Učiteljica iz OŠ J.Zorića i “Ivan Benković” dok je kroz program vodio glumac Vinko Štefanac. Pobjednicima, ali i svim ostalim izvođačima, čestitao je gradonačelnik Nenad Panian rekavši kako bi se, s obzirom na velik odaziv, u budućnosti mogla održavati slična natjecanja za mlade talente.

A za one malo starije posjetitelje, prva večer Martinja u Dugom Selu nastavljena je dobrom svirkom grupa „Električni hlapci“ i „Pravila igre“.

Kako je bilo pogledajte u našem foto albumu na FB stranici Martinje u Dugom Selu 2019. https://www.facebook.com/Martinje-u-Dugom-Selu-2019-111897380232140/?modal=admin_todo_tour

m01.jpg m1.jpg m10.jpg m11.jpg m12.jpg m13.jpg m14.jpg m2.jpg m3.jpg m4.jpg m5.jpg m6.jpg m7.jpg m8.jpg m9.jpg martinj0_2.jpg martinje1.jpg martinje2.jpg

 Skip to content