Održan 4. Humanitarni nogometni turnir Marko Tić Tadić

Tradicija se nastavila i četvrtu godinu za redom, održavanjem malonogometnog turnira u čast Marku Tadiću, a prikupljene donacije namijenjene su Centru za rehabilitaciju Stančić. Navijačka skupina Bad Blue Boysa iz Dugog Sela organizirala je još jednom pravi mali događaj za sve ljubitelje nogometa i one koji su voljni pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.
Humanitarni turnir održao se u subotu, 24. lipnja na sportskom igralištu Osnovne škole Josipa Zorića u Dugom Selu. Sudjelovalo je 16 ekipa, odnosno dvije više u odnosu na prošlu godine. Turnir je započeo u 09:00 sati, a tijekom dana broj posjetioca popeo se na više od 200. Od organizatora doznajemo kako je prikupljeno 4.000 kuna za Centar za rehabilitaciju Stančić, nakon što su svi računi podmireni.
Razgovarali smo s jednim od organizatora o samom turniru – kako je on nastao i održao se već četiri godine.
„Trudimo se da to opstane. Ima nas par koji se potrudimo oko toga i tako će i biti nadalje, tako se nadamo. Prvo je to krenulo od nas – kao obiteljski. Potom smo se mi Boysi iz Dugog Sela skupili i jednostavno odlučili organizirati turnir pola godine nakon njegove smrti, njemu u čast“ – Mate Galić, jedan od organizatora turnira.

Čini se kako organizatori rade svoj posao na pravi način kada se turnir uspio održati gotovo pola desetljeća. Ove godine povećao se broj prijavljenih momčadi, a ukupni prihod, odnosno donacije iznosile su 4.000 kuna, što je 600 kuna više u odnosu na prošlu godinu.
Sanjica Grbavac vd ravnateljica se zahvaljuje bbb dečkima na donaciji koje je danas primila kod sebe u uredu.
1. mjesto – Codex Infor
2. mjesto – Lavovi
3. mjesto – Konoba FranteoSkip to content